top of page

  AANMELDEN EN CONTACT 

Bij praktijk Kuin kun je terecht voor zorg vanuit de basis GGZ. Voor vergoede behandeling is een verwijsbrief van een (huis)arts of van een CJG-medewerker nodig. Als je de zorg zelf wilt bekostigen, kun je rechtstreeks met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

AANMELDEN JEUGD

Op dit moment kunnen we vanwege de opgelegde budgetplafonds door de gemeente helaas (zie hieronder) geen nieuwe aanmeldingen aannemen voor vergoede zorg. Er is wel (beperkt) ruimte voor onvergoede zorg.  Stuur dan een mail met je vraag naar aanmeldenkuinjeugd@gmail.comNB: Denk hierbij aan je privacy. Dit mailadres is onbeveiligd. Indien er sprake is van vertrouwelijke informatie, stuur een mail via Zivver / Zorgmail of bel ons. Wij kunnen op verzoek ook een beveiligde mailconversatie opstarten. 

 

UPDATE 15 april 2024: Klik hier voor een belangrijke mededeling omtrent de vergoeding door de gemeente.

 

AANMELDEN VOLWASSENEN (18+)

Op dit moment is er geen ruimte voor nieuwe behandelingen. Vanaf 1 september komt er weer beperkt ruimte voor behandelingen binnen de basisGGZ op maandagen en donderdagen. Je kunt contact opnemen zodra je een verwijsbrief hebt met Simone op smuskens.praktijk@gmail.com zodat we kunnen kijken of de hulpvraag past bij het behandelaanbod.

STAGE

Helaas hebben we binnen praktijk Kuin geen mogelijkheden tot stages.

OPENINGSTIJDEN

Onze praktijk is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00. Tijdens schoolvakanties kan dit afwijken. We maken samen afspraken waar je terecht kunt als de praktijk gesloten is of op dagen dat je behandelaar niet aanwezig is. 

CRISIS

Onze praktijk beschikt niet over een crisisdienst en is buiten kantooruren niet bereikbaar. Als hulp niet kan wachten, neem dan contact op met de huisart(senpost) of de crisisdienst GGZ Kennemerland (088 7885077 voor volwassenen of 088 8006201 voor jeugd ). Indien er sprake is van suicidaliteit kun je ook contact opnemen met 113 zelfmoordpreventie op 0800 0113.

BEREIKBAARHEID

Gebouw: Onze praktijk bevindt zich in het voormalige pakhuis Olympia. Je belt aan bij P of R. Je kan doorlopen naar onze wachtkamer op de 2e verdieping van het pand. Indien je in de centrale hal links direct de trap neemt naar de 2e verdieping en daar rechtdoor loopt, is het de tweede deur aan je rechterhand. 

Openbaar vervoer: Onze praktijk ligt op loopafstand van NS station Haarlem.

Auto / parkeren: Bij de praktijk is één parkeerplek beschikbaar voor bezoek. Als deze plek bezet is, kan je doorrijden langs de manege en parkeren aan het eind. Hier kan je gratis parkeren. Voor de rest van de omgeving  geldt betaald parkeren.

Toegankelijkheid: Het pand waarin onze praktijk gevestigd is, is helaas niet rolstoelvriendelijk. Bij de ingang bevindt zich een (korte) trap. In het pand zelf is wel een lift aanwezig.

bottom of page