top of page

  AANMELDEN EN CONTACT 

Bij praktijk Kuin kun je terecht voor zorg vanuit de basis GGZ. Voor vergoede behandeling is een verwijsbrief van een (huis)arts of van een CJG-medewerker nodig. Als je de zorg zelf wilt bekostigen, kun je rechtstreeks met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

AANMELDEN JEUGD

Kijk eerst hieronder naar de wachttijden. Stuur een mail met je vraag naar aanmeldenkuinjeugd@gmail.comNB: Denk hierbij aan je privacy. Dit mailadres is onbeveiligd. Indien er sprake is van vertrouwelijke informatie, stuur een mail via Zivver / Zorgmail of bel ons. Wij kunnen op verzoek ook een beveiligde mailconversatie opstarten.

AANMELDEN VOLWASSENEN (18+)

Kijk eerst hieronder naar de wachttijden. Aanmelden voor volwassenen gaat altijd telefonisch. Bel ons op 023-5269192 of 06-23534470. Wij hebben geen receptie en kunnen daardoor vaak niet direct de telefoon opnemen, maar spreek gerust je bericht in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

 

WACHTTIJDEN (laatst bijgewerkt 25 maart 2024)

Jeugd: Op dit moment nemen we geen nieuwe aanmeldingen aan.

Volwassenen (18+): Op dit moment nemen we geen nieuwe aanmeldingen aan.

STAGE

Helaas hebben we binnen praktijk Kuin geen mogelijkheden tot stages.

OPENINGSTIJDEN

Onze praktijk is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00. Tijdens schoolvakanties kan dit afwijken. We maken samen afspraken waar je terecht kunt als de praktijk gesloten is of op dagen dat je behandelaar niet aanwezig is. 

CRISIS

Onze praktijk beschikt niet over een crisisdienst en is buiten kantooruren niet bereikbaar. Als hulp niet kan wachten, neem dan contact op met de huisart(senpost) of de crisisdienst GGZ Kennemerland (088 7885077 voor volwassenen of 088 8006201 voor jeugd ). Indien er sprake is van suicidaliteit kun je ook contact opnemen met 113 zelfmoordpreventie op 0800 0113.

BEREIKBAARHEID

Gebouw: Onze praktijk bevindt zich in het voormalige pakhuis Olympia. Je belt aan bij P of R. Je kan doorlopen naar onze wachtkamer op de 2e verdieping van het pand. Indien je in de centrale hal links direct de trap neemt naar de 2e verdieping en daar rechtdoor loopt, is het de tweede deur aan je rechterhand. 

Openbaar vervoer: Onze praktijk ligt op loopafstand van NS station Haarlem.

Auto / parkeren: Bij de praktijk is één parkeerplek beschikbaar voor bezoek. Als deze plek bezet is, kan je doorrijden langs de manege en parkeren aan het eind. Hier kan je gratis parkeren. Voor de rest van de omgeving  geldt betaald parkeren.

Toegankelijkheid: Het pand waarin onze praktijk gevestigd is, is helaas niet rolstoelvriendelijk. Bij de ingang bevindt zich een (korte) trap. In het pand zelf is wel een lift aanwezig.

bottom of page